Προσκλήσεις

Μπήκατε στον πειρασμό;

Μπήκατε στον πειρασμό;

Μια που έχουν ήδη αρχίσει κάποιοι να ρωτάνε αν δεχόμαστε προσκλήσεις για reviews εστιατορίων, αποφασίσαμε να βάλουμε δύο απαντήσεις.

Η πρώτη και γρήγορη απάντηση είναι Ναι.

Η δεύτερη και λίγο πιο πολύπλοκη απάντηση είναι πως ναι μεν δεχόμαστε προσκλήσεις αλλά θα υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να καταλάβετε πρώτα:

  1. Το ότι μας προσκαλείτε δεν σημαίνει ότι θα έρθουμε τρέχοντας. Θα τιμήσουμε την πρόσκλησή σας σε 2-4 εβδομάδες, εφόσον το φαγητό για όλη την παρέα (4-6 άτομα) είναι κερασμένο. Θα ορίσουμε (τηλεφωνικά) και κάποιο ανώτατο όριο στο δείπνο μας, αν αυτό σας ανησυχεί.
  2. Δεν θα σας ειδοποιήσουμε για το πότε θα έρθουμε. Μπορεί να έρθουμε με κράτηση με οποιοδήποτε όνομα ή μπορεί απλά να σκάσουμε μύτη χωρίς προειδοποίηση. Αυτό σημαίνει ότι θα σας αποκαλύψουμε το ότι είμαστε από το Starters μόνο όταν έρθει ο λογαριασμός.
  3. Δεν είμαστε επαγγελματίες γευσιγνώστες, ούτε μας ενδιαφέρει να γίνουμε. Είμαστε κοινοί θνητοί με μεγάλες ελλείψεις από τη γαστρονομική κουλτούρα, αλλά αυτό ποτέ δε μας εμπόδισε να έχουμε άποψη για τα εστιατόρια που επισκεπτόμαστε και να προτείνουμε εστιατόρια σε φίλους μας.
  4. Δεν σας εγγυόμαστε ότι θα μας αρέσει η εμπειρία μας. Υπάρχουν κάποια  εστιατόρια που δεν μας αρέσουν. Αλλά επειδή πολλές φορές ένα εστιατόριο κρίνεται όχι μόνο από την εμπειρία μας μέσα σε αυτό αλλά και από τη διάθεση της παρέας πριν καν φτάσουμε, αυτό που σας εγγυόμαστε είναι ότι θα είμαστε αντικειμενικοί στην κρίση μας για το φαγητό και θα είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί να μην αφήσουμε μια έντονη ημέρα να επηρρεάσει αρνητικά την κρίση μας για το εστιατόριο σας.

Εφόσον λοιπόν είστε σύμφωνοι και είστε αρκετά πεπεισμένοι ότι έχετε ένα εστιατόριο που αρέσει στον μέσο θαμώνα, στείλτε ένα email με το όνομά σας, τηλέφωνο, ώρες επικοινωνίες, όνομα εστιατορίου και περιοχή στο georgeisyourman@gmail.com.

Η πρόσκληση δεν είναι ανταλλάξιμη με χρηματικό ποσό (εκτός αν είστε συμφιλιωμένοι με τα πενταψήφια νούμερα)!

Θα χαρούμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας για τις όποιες λεπτομέρειες και να σας δούμε από κοντά.

Πηγή φωτογραφίας: Horsley Hall

One Response to Προσκλήσεις

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΝΟΠΟΥΛΟΣ says:

    σας προσκαλω στην ταβερνα Ο λιοκηπος μου που βρισκετε στο παραλιο αστρος αρκαδιας!! τηλ¨6932801042

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *