Ψησταριά ‘Τηγανιές και Σχάρες’

Παρασκευή μεσημέρι.

Μόλις έχουμε σχολάσει από τη δουλειά με τη συνάδελφό μου την Ειρήνη και κάνει τόσο μα τόσο καλό καιρό για τέλη του Νοέμβρη. Ποιός πηγαίνει σπίτι τώρα; Βγαίνοντας από το ασανσέρ χτυπάει το τηλέφωνό της. Είναι η κοινή μας φίλη και πρώην συνάδελφος της Κατερίνας που μας κάνει πρόταση να πάμε για φαγητό. Δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει και πολύ. Η Ειρήνη για χιλιοστή φορά ανέβαλε την πασίγνωστη δίαιτά της ‘Από Δευτέρα’ και εγώ είπα ‘’no thanks’’ στο πολυαγαπημένο σπανακόρυζο της μαμάς ( I hate it! I hate it! ).

H Κατερίνα από τότε που εργαζόταν μαζί μας είχε σταμπάρει ένα σουβλατζίδικο εκεί κοντά που μας προκαλούσε με τις μυρωδιές του κάθε φορά που περνούσαμε από δίπλα. Όμως η κακή τοποθεσία του, ακριβώς πάνω στο δρόμο και η διάθεσή μας για κάτι πιό ατμοσφαιρικό μας οδήγησε στη ψησταριά ‘Τηγανιές και Σχάρες’ που βρίσκεται ακριβώς πάνω στη πλατεία, στα Λαδάδικα. Καθίσαμε έξω και παρόλο που δεν είχε πολύ κόσμο, περιμέναμε λίγη ώρα μέχρι να μας φέρουν το μενού.

Το ενδιαφέρον ήταν, πως μας προσέφεραν ένα δελτίο παραγγελίας και μολύβι για να σημειώσουμε τις ποσότητες, κάτι που μας φάνηκε πρακτικό μιας και έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να γίνει κάποιο λάθος .

Αφού τιμήσαμε όλα τα πιάτα , εκτός από τη Δροσερή που μάλλον μας άφησε αδιάφορους, ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε ότι τα κεφτεδάκια δεν έφτασαν ποτέ στο τραπέζι μας. Θα έλεγα ότι μας βόλεψε, καθώς γενικά δεν είμαστε φαν του κιμά και είχαμε ήδη χορτάσει , όμως εκπλαγήκαμε .Μάλλον δεν ήτανε γραφτό ( η εκδίκηση του σπανακόρυζου ).

Ειδοποιήσαμε το service ώστε τα κακότυχα κεφτεδάκια να μην καταλήξουν στο λογαριασμό μας και γενικά αντιμετωπίσαμε το συμβάν εύθυμα αλλά τώρα που το σκέφτομαι δεν ακούσαμε ούτε καν μια συγγνώμη και γενικά το όλο θέμα αντιμετωπίστηκε αδιάφορα. Έτσι αφού φάγαμε το επιδόρπιο μας αποχωρήσαμε αφήνοντας μερικά ευρώ παραπάνω, έτσι, από συνήθεια…

Ψησταριά ‘Τηγανιές και Σχάρες’, Καυτατζόγλου 12 (‘Εναντι Ε.Τ 3) Θεσσαλονίκη 54640,  2310860380


Δες τα εστιατόρια του starters.github.backtobuzz.com σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

This entry was posted in Θεσσαλονίκη, Ψητοπωλεία. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ψησταριά ‘Τηγανιές και Σχάρες’

  1. Vick says:

    Πολυ ενδιαφερουσες και κατατοπιστικες κριτικες. Θα εκτιμουσα ιδιαιτερως εαν αφιερωνατε και μια παραγραφο στο ποσο κοστισε σε καθε περιπτωση το γευμα.
    Κακα τα ψεματα, αυτος ειναι ο Νο1 παραγοντας που ενδιαφερει το μεσο Ελληνα για την εξοδο του…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *